Dnia 23.06.2015 r. odbył się w klasach przysposabiających do pracy egzamin umiejętności kulinarnych. Uczniowie trzech zespołów mieli do wykonania dwie potrawy: leczo oraz surówkę z papryki i selera.Każda grupa wyznaczyła osobę kierującą zespołem: zespól pani E. Lewandowskiej reprezentowała P.Kiedrowska, pani H. Litwiniuk-Czerwińskiej N. Pinczewska, a zespół pani E.Kozłowskiej K.Kędzia.Uczniowie przygotowali smaczne dania uwzględniając zasady higieny i bezpieczeństa pracy.Wykazali się również zdolnościami organizacyjnymi i dobrą pracą w zespole.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Leave a Comment